Vacature manuele therapie Tilburg

Vacature Manuele therapie (i.o.)

Ben jij die enthousiaste, door passie gedreven manueel therapeut(e) (i.o.) die graag in het gezellige Tilburg wil komen samenwerken met ons? Lees dan even verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die graag hands-on werkt en open staat om samen te werken, te overleggen, samen te oefenen en van ideeën te wisselen. Heb je de ambitie om binnen de praktijk verder door te groeien, dan is hier ook de mogelijkheid toe.

Wij zijn een praktijk met collega’s die met veel plezier, expertise en eigenzinnigheid behandelen. Wij gaan er van uit dat je het fijnste werkt als je de ruimte krijgt om ‘jouw ding’ te kunnen doen. Hier is binnen onze praktijk dan ook alle ruimte voor: eigen inbreng en eigen ideeën zijn welkom. We bekijken de cliënt met zijn klachtenbeeld zo veel mogelijk als 1 geheel en dit zie je terug binnen de verschillende behandelvormen die we in huis hebben. Hierbij is er o.a. veel samenwerking met de psychosomatische fysiotherapie en de osteopathie. We maken binnen de manuele therapie ook veel gebruik van fasciale technieken, dus mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanaf 2 januari ben je van harte welkom in ons team, mocht je eerder willen en kunnen starten, dan is dit ook mogelijk.

We hebben meteen voor 2 dagen werk, met later mogelijk een uitbreiding naar 3-4 dagen. De exacte startdatum en het aantal werkdagen is in overleg te bepalen. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

Wij bieden een aantrekkelijke financiële constructie, die doorgaans aanzienlijk meer opbrengt dan een betrekking binnen loondienst. In een gesprek zullen we de verdere voordelen van de ZZP-constructie toelichten. Mocht je echter liever in loondienst werken, dan kan dit natuurlijk ook.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Tot binnenkort!

 

Sens Gezondheidszorg®

 

Tel.nr. 013 – 5 427 431 Email: secretariaat@sensgezondheidszorg.nl

Contactpersoon: Noëlia Winkelmolen of Arjen Logghe website: www.sensgezondheidszorg.nl

Terug