Arjen Logghe

Administratief medewerker, ICT-ondersteuner

Mijn naam is Arjen Logghe.

Sinds juni 2014 werk ik op het secretariaat van Sens Gezondheidszorg®. Het secretariaat is gevestigd in de Boomstraat 132 te Tilburg en geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00u. Op maandag, woensdagmiddag en vrijdag ben ik hier werkzaam. Op de andere dagen is mijn collega Noëlia Winkelmolen werkzaam. U kunt op deze dagen vrij binnen lopen, zodat ik u persoonlijk te woord kan staan en indien gewenst, direct een afspraak voor u kan plannen.

Als u ons op deze dagen belt, dan zult u mij ook aan de lijn krijgen. Telefonisch kan ik eveneens een afspraak voor u maken bij een van onze therapeuten, in Tilburg of Kaatsheuvel (de andere locaties voorzien zelf de telefonische bereikbaarheid en planning via de nummers voor die locaties: zie contactgegevens voor alle telefoonnummers per vestiging).

Tevens kunt u bij mij terecht voor vragen betreffende onze verschillende behandelvormen, de kosten van behandelingen of de vergoedingen van zorgverzekeraars.

Naast het afhandelen van de telefoon ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de praktijk, de administratie, de website en overige ICT gerelateerde zaken.

Het is een uitdaging om al deze taken efficiënt en doeltreffend te combineren!

Tot horens of ziens!