Ainsley Muller

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Ainsley Muller en ben begin 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende particuliere praktijken in Amsterdam en omstreken gewerkt, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met diverse aandoeningen bij zowel volwassenen als bij kinderen. Daarnaast heb ik in de kinderrevalidatie bij Rijndam Kinderrevalidatie in Rotterdam gewerkt. Naast mijn werk als (kinder)fysiotherapeute vind ik het ook leuk om af en toe vrijwilligerswerk te doen in de kinderrevalidatie. Om deze reden ben ik afgelopen jaren meermaals vrijwilliger geweest als therapeut om kinderen met een beperking te begeleiden en te helpen om hun zelfredzaamheid te vergroten.

Van jongs af aan liggen mijn ambities bij het werken met kinderen: het geeft mij veel voldoening, energie en ik word er ontzettend vrolijk van. Hoe een kind zich ontwikkeld vind ik erg interessant, want ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn of haar eigen manier. Als kinderfysiotherapeut kan je hier een belangrijke rol in spelen, want ieder kind heeft zo zijn eigen manier van leren. Dit geeft mij iedere keer de uitdaging om het beste uit mijzelf naar boven te halen om de ander goed te kunnen helpen in zijn of haar ontwikkeling. Om deze reden ben ik direct na mijn fysiotherapie opleiding gestart met de Master opleiding Kinderfysiotherapie bij Avans+ te Breda. In december 2018 hen heb deze opleiding succesvol afgerond. Binnen mijn Master thesis, heb ik een werkmodel ontwikkeld die als leidraad moet fungeren voor de therapie bij kinderen en jongeren met een meervoudige beperking, die een hulpvraag hebben gericht op het vergroten van hun zelfredzaamheid.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de combinatie van zowel algemene fysiotherapie als kinderfysiotherapie voor mij een perfecte uitkomst is. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam zijn bij Sens Gezondheidszorg® zowel als algemeen fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut in Loon op Zand.