Craniosacraal therapie Breda
Grote Spie 36
4819 CX Breda
076 – 7 370 116
breda@sensgezondheidszorg.nl
51.575203

Viscerale therapie Breda

Op deze pagina vindt u informatie over ‘Viscerale therapie Breda’.

Sens Gezondheidszorg Breda
Sens Gezondheidszorg Breda

In Breda kunt u voor viscerale therapie terecht bij een van onze visceraal therapeuten van Sens Gezondheidszorg®. Elke visceraal therapeut is aangesloten bij het VVTN (Vereniging Visceraal Therapeuten Nederland).

Sens Gezondheidszorg® is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak bij een visceraal therapeut in Breda kan dan ook worden gemaakt.

Sens Gezondheidszorg Breda
Sens Gezondheidszorg Breda