Viscerale therapie Breda

Grote Spie 36 | 4819 CX Breda | 076 - 7 370 116 | visceraal@sensgezondheidszorg.nl Osteopathie Breda

Op deze pagina vindt u informatie over ‘Viscerale therapie Breda’.

In Breda kunt u voor viscerale therapie terecht bij een van onze visceraal therapeuten van Sens Gezondheidszorg. Elke visceraal therapeut is aangesloten bij het VVTN (Vereniging Visceraal Therapeuten Nederland).

Sens Gezondheidszorg is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak bij een visceraaltherapeut in Tilburg kan dan ook worden gemaakt.

Visceraal therapeuten in Breda:Plattegrond


Grotere kaart weergeven