Craniosacraal therapie Breda
Grote Spie 36
4819 CX Breda
076 – 7 370 116
breda@sensgezondheidszorg.nl
51.575203

Psychosomatische fysiotherapie Breda

Psychosomatische fysiotherapie in Breda

Psychosomatische fysiotherapie Breda
Psychosomatische fysiotherapie Breda

Voor psychosomatische fysiotherapie in Breda kunt u terecht bij een van de psychosomatische fysiotherapeuten van Sens Gezondheidszorg. Wij behandelen volwassenen en kinderen. Elke psychosomatisch fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling psychosomatische fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, hebben de psychosomatische fysiotherapeuten een opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut afgerond. Onze therapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Locatie Breda

Sens Gezondheidszorg is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Vragen of een afspraak?

Psychosomatische fysiotherapie Breda
Psychosomatische fysiotherapie Breda

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor psychosomatische fysiotherapie kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan psychosomatisch@sensgezondheidszorg.nl.