Osteopathie Breda

Grote Spie 36 | 4819 CX Breda | 076 - 7 370 116 | breda@sensgezondheidszorg.nl
Osteopathie Breda

Osteopathie Breda

Osteopathie Breda

Voor osteopathie in Breda kunt u bij een van onze geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg terecht.

Praktijk Sens Gezondheidszorg in Breda

Sens Gezondheidszorg is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Geregistreerde Osteopaat

Alle osteopaten werkend bij Sens Gezondheidszorg in Breda, zijn geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering en valt niet onder het eigen risico.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie Breda, dan kunt u ons gerust bellen op bovenstaand telefoonnummer of een e-mail sturen naar breda@sensgezondheidszorg.nl

Osteopaten in Breda:Plattegrond


Grotere kaart weergeven