Craniosacraal therapie Breda
Grote Spie 36
4819 CX Breda
076 – 7 370 116
breda@sensgezondheidszorg.nl
51.575203

Osteopathie Breda

Osteopathie Breda

Voor osteopathie in Breda kunt u bij een van onze geregistreerde osteopaten van Sens Gezondheidszorg® terecht.

Praktijk Sens Gezondheidszorg in Breda

Osteopathie Breda
Osteopathie Breda

Sens Gezondheidszorg® is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Geregistreerde Osteopaat

Alle osteopaten werkend bij Sens Gezondheidszorg® in Breda, zijn geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering. Daarmee valt de behandeling niet onder het eigen risico. Klik op de volgende link voor meer informatie over de kosten en vergoeding van een osteopathisch consult:

AFSPRAAK OF INFORMATIE?

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor osteopathie Breda, dan kunt u ons gerust bellen op telefoonnummer 076 – 7 370 116 of een e-mail sturen naar breda@sensgezondheidszorg.nl