Oedeemtherapie Breda

Grote Spie 36 | 4819 CX Breda | 076 - 7 370 116 | secretariaat@sensgezondheidszorg.nl

Oedeemtherapie Breda

Oedeemtherapie Breda

In Breda kunt u voor oedeemtherapie terecht bij onze erkende oedeemtherapeut van Sens Gezondheidszorg. Onze oedeemtherapeut is geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Sens Gezondheidszorg is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie Oedeemtherapie Breda aan de ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor oedeemfysiotherapie in Breda kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan secretariaat@sensgezondheidszorg.nl

Oedeemtherapeuten in Breda:Plattegrond


Grotere kaart weergeven