Nieuwe bewegingslessen bij Sens Tilburg

Even voorstellen, ik ben Charlotte. Vanuit vroeger heb ik altijd al veel gesport en veel sporten uitgeprobeerd. Die passie voor bewegen is gebleven. Er is echter wel een verschuiving gekomen van presteren en tot het uiterste gaan naar bewuster bewegen. Met meer aandacht voor en in contact met mijn lijf en ademhaling. Naast het rekken, strekken en versterken van mijn spieren, de energie meer laten stromen en ook tot ontspanning komen. Van onder andere ballet, voetbal, turnen, basketbal en mountainbiken naar yoga, Qigong, pilates en roll&release.

Ik vind het leuk om mij te blijven ontwikkelen en sta altijd open om nieuwe dingen uit te proberen waaronder ook stoelyoga. Bewegen is voor iedereen belangrijk want zoals men zegt: use it or lose it. Oftewel als je je lichaam en spieren niet en/of minder gaat gebruiken verlies je aan spierkracht en beweeglijkheid. Blijf je echter bewegen dan zul je tot op hoge leeftijd fitter en vitaler blijven.

Beweeg je nog niet? Dan is nu het juiste moment om dit wel weer te gaan doen want spieren kun je altijd weer gaan trainen. De oefeningen worden aangepast aan de mogelijkheden van de groep en zijn nagenoeg voor iedereen toegankelijk (als je een uur kunt zitten en/of staan).

Heb je zin om (weer) te gaan bewegen? Laat je verassen en kom meedoen met een van de lessen:

  • Qigong (Chinese mindfulness/yoga)
  • Relaxfit (Qigong met ander (ontspannings)oefeningen)
  • Stoelyoga (milde yoga zittend op een stoel)

Voor meer informatie over de lessen kijk hier: Herfst2018

En mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan kun je contact met mij opnemen (contactgegevens zijn te vinden via de link).

Hopelijk tot ziens, hartelijke groeten Charlotte

Terug