Eefje de Leeuw

Secretarieel medewerker, kwaliteitsfunctionaris, complimenten- en klachtenfunctionaris

Ik ben Eefje de Leeuw. Sinds oktober 2016 werkzaam op het secretariaat van Sens Gezondheidszorg. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdagochtend en donderdag. Op de andere dagen werkt mijn collega Arjan Logghe op het secretariaat.

Bij Arjen en mij kunt u terecht voor het maken van een afspraak bij een van onze therapeuten in Tilburg, Breda of Kaatsheuvel, informatie over de verschillende behandelingen, vergoedingen van de zorgverzekeraars en kosten van de behandeling.

Verder zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de praktijk.

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van het kwaliteitsbeleid. Dit omvat het in kaart brengen van alle processen die samenhangen met de praktijkvoering van Sens Gezondheidszorg. Tevens worden deze processen vervolgens beoordeelt en vervolgens aangepast waar nodig. Met als doel de kwaliteit van onze dienstverlening op alle vlakken te optimaliseren. De processen in kaart te brengen en deze te beoordelen en waar nodig aan te passen met als doel de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Het werk op secretariaat is erg divers en afwisselend. Voor mij ligt de uitdaging in het zo goed mogelijk laten verlopen van al deze taken.