Manuele therapie Breda

Grote Spie 36 | 4819 CX Breda | 076 - 7 370 116 | manueel@sensgezondheidszorg.nl Osteopathie Breda

Manuele therapie in Breda

In Breda kunt u voor manuele therapie terecht bij een van onze geregistreerde manueeltherapeuten (CKR) bij Sens Gezondheidszorg.

Sens Gezondheidszorg manuele therapie Breda is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn over manuele therapie, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor manuele therapie Breda kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan manueel@sensgezondheidszorg.nl

Manueel therapeut in Breda:  • Stijn Bekkers

    Manueel therapeut, Visceraal therapeut, Kinder-manueeltherapeut

    » Meer informatie

Plattegrond


Grotere kaart weergeven