Craniosacraal therapie Breda
Grote Spie 36
4819 CX Breda
076 – 7 370 116
breda@sensgezondheidszorg.nl
51.575203

Manuele therapie Breda

Manuele therapie Breda

Manuele therapie Breda
Manuele therapie Breda

In Breda kunt u voor manuele therapie terecht bij een van onze geregistreerde manueeltherapeuten (CKR) bij Sens Gezondheidszorg. Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend. Wij behandelen kinderen, volwassenen,  (top-)sporters, dansers en musici. Elke manueel therapeut bij Sens Gezondheidszorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling manuele therapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, hebben de manueel therapeuten een 4-jarige opleiding tot manueel therapeut afgerond.

Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl.)

Klik op de volgende link voor meer informatie over vergoedingen manuele therapie in 2018:

Tarieven manuele therapie 2018

Locatie Breda

Manuele therapie Breda
Manuele therapie Breda

Sens Gezondheidszorg manuele therapie Breda is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′, is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn over manuele therapie, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor manuele therapie Breda kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan manueel@sensgezondheidszorg.nl.