Fysiotherapie Loon op Zand

Oranjeplein 21 | 5175 BE | Loon op Zand | 0416-763000 | loonopzand@sensgezondheidszorg.nl

Fysiotherapie

Voor fysiotherapie in Loon op Zand kunt u bij onze geregistreerde fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg terecht voor behandeling van onder andere klachten aan de wervelkolom, ledematen, het neurologisch systeem, hoofd(pijn) klachten en bij specifieke sportklachten.

Fysiotherapie Sens Gezondheidszorg Loon op Zand

Praktijk Loon op Zand

De locatie voor fysiotherapie Loon op Zand is centraal gelegen aan het winkelcentrum ‘het Looiershof’ in het centrum van dit kerkdorp. Tegenover de praktijk is gratis (invalide) parkeergelegenheid en fietsenstalling. De praktijk is met openbaar vervoer goed te bereiken: 5 minuten lopen van de bushalte.

De fysiotherapeut in Loon op Zand is geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

In geval van een chronische indicatie wordt de fysiotherapie, gedurende een bepaalde termijn, vanaf de 20ste behandeling volledig vergoed uit de basis verzekering. Hierover dient het eigen risico betaald te worden. De eerste twintig behandelingen kunnen vergoed worden wanneer er binnen de aanvullende verzekering fysiotherapie mee verzekerd is. Binnen deze aanvullende verzekering worden ook alle behandelingen volledig vergoed tot een bepaald maximum. In verband met de vele verschillende verzekeraars en per verzekeraar de verschillende pakketten is het raadzaam uw polis voorwaarde hierover na te lezen. Wanneer u hier hulp bij nodig hebt mag u dit altijd aan uw fysiotherapeut vragen.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten of een afspraak willen maken voor fysiotherapie in Loon op Zand dan kunt u gerust contact met ons opnemen op bovenstaand telefoonnummer of per email  loonopzand@sensgezondheidszorg.nl .

 

Fysiotherapeuten in Loon op Zand:Plattegrond