Craniosacraal therapie Breda
Grote Spie 36
4819 CX Breda
076 – 7 370 116
breda@sensgezondheidszorg.nl
51.575203

Fysiotherapie Breda

Fysiotherapie Breda

Fysiotherapie Breda
Fysiotherapie Breda

Voor fysiotherapie in Breda kunt u terecht bij een van de erkende fysiotherapeuten van Sens GezondheidszorgOnze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend. Wij behandelen kinderen, volwassenen en (top-)sporters. Elke fysiotherapeut bij Sens Gezondheidszorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor vergoeding van een behandeling fysiotherapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, zijn alle collega’s verder gegaan met verdere specialisaties binnen hun vakgebied. Zo zullen zij u uitstekend kunnen helpen met u klacht(en).

Behandelingen fysiotherapie gaan niet van uw eigen risico af indien u een aanvullend pakket heeft (Bron: www.zorgwijzer.nl.)

Klik op de volgende link voor meer informatie over vergoedingen fysiotherapie in 2018:

Vergoedingen Fysiotherapie 2018

Locatie Breda

Fysiotherapie Breda
Fysiotherapie Breda

Sens Gezondheidszorg is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandartspraktijk ‘Le Comte’ en een mondhygiënepraktijk ‘Lips’. De locatie Fysiotherapie Breda aan de ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak voor fysiotherapie in Breda kan dan ook worden gemaakt. Om contact met ons op te nemen kunt u bellen met het bovenstaande telefoonnummer of kunt u een e-mail sturen aan fysiotherapie@sensgezondheidszorg.nl.