Craniosacraal therapie Breda

Grote Spie 36 | 4819 CX Breda | 076 - 7 370 116 | craniosacraal@sensgezondheidszorg.nl Osteopathie Breda

Op deze pagina vindt u informatie over ‘Craniosacraal therapie Breda’.

In Breda kunt u voor craniosacraal therapie terecht bij een van onze craniosacraal therapeuten van Sens Gezondheidszorg.

Sens Gezondheidszorg is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak bij een craniosacraal therapeut in Tilburg kan dan ook worden gemaakt. U kunt contact met ons opnemen door het bovenstaande nummer te bellen, het contactformulier in te vullen of een email te sturen aan craniosacraal@sensgezondheidszorg.nl.

Craniosacraal therapeuten in Breda:Plattegrond


Grotere kaart weergeven