Craniosacraal therapie Breda
Grote Spie 36
4819 CX Breda
076 – 7 370 116
breda@sensgezondheidszorg.nl
51.575203

Craniosacraal therapie Breda

Craniosacraal therapie in Breda

Craniosacraal therapie Breda
Craniosacraal therapie Breda

Op deze pagina vindt u informatie over ‘Craniosacraal therapie Breda’. In Breda kunt u voor craniosacraal therapie terecht bij onze craniosacraal therapeut bij Sens Gezondheidszorg®. Wij behandelen baby’s, kinderen, volwassenen, (top-)sporters, dansers en musici. De craniosacraal therapeut bij Sens Gezondheidszorg® voldoet aan alle eisen die door de zorgverzekeraars gesteld worden, om in aanmerking te komen voor gehele/gedeeltelijke vergoeding van een behandeling craniosacraal therapie. Na de opleiding tot fysiotherapeut, heeft de craniosacraal therapeut een vervolgopleiding tot craniosacraal therapeut afgerond. Onze craniosacraal therapeut is geregistreerd bij het Register Craniosacraal therapeuten Nederland (RCN): www.register-rcn.nl. Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door alle zorgverzekeraars erkend.

Locatie Breda

Sens Gezondheidszorg® is gelegen in de wijk ‘Boeimeer’ in een ruim pand wat gedeeld wordt met tandarts Le Comte en een mondhygiënist. De locatie ‘Grote spie 36′ is gelegen achter de grote flats van de Graaf Hendrik III Laan. Binnen een straal van 100 meter bevindt zich een bushalte met een goede verbinding naar het station. De praktijk is goed te bereiken vanaf de snelweg en er is gratis, voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is dichtbij het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk gelegen.

Craniosacraal therapie Breda
Craniosacraal therapie Breda

Vragen of een afspraak?

Wanneer u vragen heeft na het lezen van de tekst op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar natuurlijk ook specifieke vragen die uzelf of uw klachten betreffen. Een eventuele afspraak bij een craniosacraal therapeut in Breda kan dan ook worden gemaakt. U kunt contact met ons opnemen door het bovenstaande nummer te bellen, het contactformulier in te vullen of een email te sturen aan craniosacraal@sensgezondheidszorg.nl.